• " Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.
    "
    Johannes 3: 16

Meer over Kerkdiensten

Live luisteren

Wanneer u vanwege ouderdom of ziekte niet (meer) in staat bent de diensten bij te wonen, is er tegenwoordig gelukkig de mogelijkheid om via internet mee te luisteren. Op die wijze bent u toch, zij het op afstand, verbonden met de gemeente.
Maar ook wanneer u op vakantie bent, of in het buitenland woont of verblijft, is het vertrouwd om met ons mee te luisteren. Het is fijn om te weten, dat het aantal luisteraars groter is dan er in de kerk zitten! Ook online bent u dus van harte welkom!
Wanneer u op dit moment met ons mee gaat luisteren, wensen we u een gezegende dienst.

Door hieronder op de afspeelbutton te klikken, kunt u live met onze diensten mee luisteren. Eronder kunt u de liturgie van de beluisterde dienst meelezen.

 

Het zou zeer gewaardeerd worden als u een gift wilt doen. Zeker nu er tijdens de Corona crisis veel minder mensen naar de kerk (kunnen) komen, dalen de collecte-inkomsten. En de kosten lopen door.
Uw gift kunt u overmaken naar de volgende rekeningnummers:

Kervoogdij Hersteld Hervormde Gemeente Abbenbroek  NL84 RABO 0351 6428 46

Diaconie Hersteld Hervormde Gemeente Abbenbroek NL40 RABO 0351 6428 62
We danken u hartelijk voor uw gift!

De afkondigingen kunt u hier nalezen. Hiervoor dient u in verband met de privacywetgeving  een account aan te maken, deze krijgt u alleen als u lid bent van onze gemeente.

 

  • © hersteld hervormde kerk 2024