• " Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.
    "
    Johannes 3: 16

Meer over Live

Live stream

Op deze pagina kunt u op zondag de diensten live bekijken , ook de catechisatie voor de 11+ en 16+ wordt hier op maandagavond 19.30 uur uitgezonden. Afgelopen week is hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Het kan zijn dat de live stream nog niet optimaal functioneert, in dat geval kunt u mee luisteren via de audio uitzending. Klikt u hiervoor hier.

Het zou zeer gewaardeerd worden als u een gift wilt doen. Zeker nu er tijdens de Corona crisis veel minder mensen naar de kerk (kunnen) komen dalen de collecte inkomsten. En de kosten lopen door.
U gift kunt u overmaken naar de volgende rekeningnummers:
Kerkvoogdij Hersteld Hervormde Gemeente Abbenbroek NL84 RABO 0351 6428 46
Diaconie Hersteld Hervormde Gemeente Abbenbroek NL40 RABO 0351 6428 62
We danken u hartelijk voor uw gift!

De afkondigingen kunt u hier nalezen. Hiervoor dient u in verband met de privacywetgeving een account aan te vragen, deze krijgt u alleen als lid van onze gemeente.

De liturgie staat in het vervolg onder "Diensten'. (zie linkerzijde van deze pagina). U ziet de liturgie, wanneer u onder de datum/ tijd waarop de predikant dienst heeft, op "klik door voor liturgie' klikt.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • © hersteld hervormde kerk 2021